CMC - کربوکسی متیل سلولز

CMC - کربوکسی متیل سلولز

Carboxymethyl cellulose

دسته بندی محصول: سایر مواد شیمیایی
قیمت: 22,000 تومان / کیلوگرم
حداقل سفارش
+
-
ناموجود

cmc از مشتقات سلولز است که از استخلاف شدن گروه های کربوکسی متیل به جای برخی ا زگروههای هیدروکسیل بدست میآید. این ماده به عنوان غلیظ کننده چسب پایدار کننده،امولسیون کننده،کنترل کننده مورد استفاده است.



مشخصات محصول

  • درجه استاندارد ,درجه صنعتی,درجع غذایی,درجه بهداشتی و پزشکی,درجه کشاورزی,درجه شناساگر شیمیایی
  • کاربرد امولسیون کننده
  • نام تجاری cmc
  • نام های دیگر کربوکسی متیل سلولز
  • نوع -
  • ظاهر پودر
  • خلوص 1
  • شماره مدل 1
  • رنگ سفید
  • خواص محلول

توضیحات محصول

 CMC - کربوکسی متیل سلولز

 Carboxymethyl cellulose

CMC به دلیل جهات اقتصادی آن در سال های اخیر مورد توجه خاص قرار گرفته است و پیشرفت‌های عمده‌ای در تکنولوژی و کیفیت و کاربری این محصول صورت گرفته است. این پیشرفت‌ها امکاناتی را فراهم آورده است تا بتوان از کربوکسی متیل سلولز در کاربردهای بسیارمتوعی استفاده نمود. اگر بخواهیم به طور خلاصه به کاربردهای این ماده در صنایع مختلف اشاره نمائیم، می‌توانیم به موارد زیر اشاره نمائیم:

1 - مصارف خوراکی :

این گرید می‌تواند به عنوان غلظت‌دهنده، امولسیون‌کننده، نگهدارنده و جذب‌کننده آب، تثبیت‌کننده وعامل حفظ شکل و ظاهر(رئولوژی) عمل نمایدو به دلیل  داشتن چنین ویژگی‌هایی، C.M.C می‌تواند به جای ژلاتین و مواد دیگر استفاده شود . این ماده نه تنها از لحاظ اقتصادی به صرفه است بلکه، باعث حفظ طعم واقعی و تازگی غذا می‌شود و در نهایت مدت زمان قابل مصرف بودن ماده غذایی را بالا می‌برد.

کربوکسی متیل سلولز هم اکنون یکی از ضروری‌ترین افزودنی‌های خوراکی محسوب می‌شود که به طور گسترده‌ای در بستنی با کیفیت بالا (جهت مقاومت در برابر ذوب شدن)، انواع شیرینی، بیسکویت، کیک، کلوچه، آب‌نبات، آبمیوه‌ها، نوشیدنی‌های مایع، محصولات لبنی و گوشتی، غذاهای منجمد، ماکارونی‌های فوری، کنسروها و کمپوتهای میوه استفاده می‌گردد.

یکی از کاربردهای مهم  CMC پایداری و محافظت از پروتئین‌ها به وی‍ژه پروتئین سبوس است. علاوه بر این­ها، با توجه به اینکه CMC یک پلی ساکارید با کالری کم است، برای استفاده در مواد غذایی رژیمی و کم کالری مانند نان­‌های رژیمی، نوشیدنی­‌های رژیمی و سس‌­های رژیمی قابل کاربرد است.

2 - مصارف CMC در مواد دارویی، آرایشی و شیمیایی

خواص و ویژگی­‌هایی چون تعلیق‌سازی ذرات، ابقای رنگ، محافظت از پوست، پراکندگی یکدست، زدایندگیی چرک و لکه، غلظت‌بخشی، تثبیت کنندگی، روان‌سازی و یکدست‌کنندگی سبب شده‌اند که از سی ام سی در مصارف آرایشی و دارویی استفاده شود.

از این ماده به دلیل مزه، طعم، جلا دهنده‌گی و خواص پایدارکنندگی سوسپانسیون در تولید خمیردندان، به دلیل پایدارکنندگی امولسیون، ایجاد یک لایه یکدست و غلظت دهندگی، در کرم‌های دست و لوسیون­‌ها استفاده می‌شود. از دیگر کاربردهای این ماده در این صنعت می‌توان به کاربرد آن در شامپوها به دلیل خاصیت پایدار کنندگی کف تولید شده و افزایش قابل توجه میزان آبدوستی ماده شوینده و همچنین کاربرد آن در قرص‌های دارویی به دلیل آب دوستی و عمل متورم کردن، اشاره نمود.

 


معامله ای مطمئن با اعضای ویژه و دارای نشان! اطلاعات بیشتر

جستجو

 

اطلاعات تماس الساپا

آدرس : دفتر مرکزی: ایران-تهران-تهران-میدان شیخ بهایی - خیابان خدامی - روبروی مدیریت اکتشافات (شرکت ملی نفت) - پلاک 10 - طبقه اول - واحد یک جنوبی

موبایل : 09120163275, 09120470371, 09120686794, 09120168219

تلفن : 021-86017283, 021-86017285, 021-88062713

فکس : 021-88609719

وب سایت : www.elsapaco.com




شبکه های اجتماعی

ارتباط با ما

موبایل : 09120163275, 09120470371, 09120686794, 09120168219

تلفن : 021-86017283, 021-86017285, 021-88062713

فکس : 021-88609719

تلفکس : -

وب سایت : www.elsapaco.com