اسید استئاریک

اسید استئاریک

stearic acid

دسته بندی محصول: سایر مواد اولیه پلاستیکی
قیمت: 28,000 تومان / عدد
حداقل سفارش
+
-
ناموجود

این نوع اسید علاوه بر کاربردهایی چون ساخت شمع، مکمل های غذایی، مواد آرایشی، منسوجات، پوشش های معدنی، مستربچ ها و ... برای نرم کردن لاستیک بسیار مفید و سودمند است.



مشخصات محصول

  • نام تجاری اسید استئاریک
  • شماره مدل
  • ظاهر فیزیکی مومی شکل
  • شکل جامد

توضیحات محصول

 اسید استئاریک

esterification

علاوه بر کاربردهایی چون ساخت شمع، مکمل های غذایی، مواد آرایشی، منسوجات، پوشش های معدنی، مستربچ ها و ... برای نرم کردن لاستیک بسیار مفید و سودمند است. اسید استئاریک رابر گرید دارای پایه گیاهی، روغن های شیمیایی قابل تجدیدپذیر (از روغن پالم) و گلیسیرین می باشد و به دلیل چربی قابل تجدیدپذیر بطور وسیعی در فرآیندهای تولیدی بسیاری از محصولات به عنوان فعال کننده، عامل پخش مواد پخت، نرم کننده و روان کننده در فرآیند آمیزه کاری لاستیک و همچنین به عنوان یک نرم کننده و عامل کاهش دهنده در فرآیند پی وی سی بکار میرود.

اسید استئاریک، دستخوش انواعی از واکنش‌های معمول و تیپیک از اسیدهای اشباع شده کربوکسیلیک اسید می‌گردد، از جمله کاهش یافتن به الکل استئاریل stearyl alcohol و استری شدن یا استریفیکاسیون esterification، با طیف وسیعی از الکل ها.

سید استاریک از طریق افزودن اسید به چربی حیوانی به همراه آب در فشار و دمای بالا پدید می‌آید که این فرایند، منجر به هیدرولیز تری گلیسیریدها می‌گردد. اسید استاریک همچنین می‌تواند از طریق هیدروژنه کردن برخی از روغن‌های گیاهی اشباع نشده به دست آمده باشد. به‌طور معمول اسید استاریک در واقع ترکیبی از اسید استاریک و اسید پالمیتیک palmitic می‌باشد، هرچند که اسید استاریک خالص نیز به صورت جداگانه در دسترس است.

اسید استئاریک به همراه روی و به عنوان استئارات روی، به صورت پودر باد زننده یا آهار زننده بر روی انواع کارت استفاده می‌شود، تا انتقال و جنبش کارت‌ها به راحتی صورت بپذیرد.

اسید استاریک یکی از معمولترین و پرکاربردترین لوبریکان‌ها یا روان‌کننده‌ها در طی تزریق به قالب و تحت فشار قرار دادن پودرهای سرامیکی می‌باشد.

اسید استئاریک به عنوان یک اپی لیم epilame (یا مانع یا سد روی فیلم) نیز آماده می‌شود . این ماده به سطح فیلم افزوده می‌شود تا دقت اجزای مکانیکی آن را بیفزاید و از تغییر خواص سطحی آن جلوگیری کند و گسترش (و یا خزش) آن را کاهش دهد . این قبیل فیلم‌های حاوی روان‌کننده متعاقباً کاربردی خواهند شد.

اسید استئاریک در همراهی با روغن کرچک برای تهیهٔ نرم‌کننده پارچه و اندازه بندی(سایزینگ) آن، استفاده می‌شود. ترکیب این دو ضمن مخلوط شدن با پتاس سوزاننده یا سودای سوزاننده، حرارت داده می‌شود.

شرکت شیمیایی و پلیمری علمی سازان پارت( ELSAPA) بزرگ ترین واردکننده و تامین کننده اسید استئاریک میباشد.که با واردات مستقیم اسید استئاریک را تحویل درب کارخانه و موجود انبار شورآباد تهران با قیمت های رقابتی و مناسب به صنعت گران، مصرف کنندگان و بازرگانان محترم عرضه می نماید.


معامله ای مطمئن با اعضای ویژه و دارای نشان! اطلاعات بیشتر

جستجو

 

اطلاعات تماس الساپا

آدرس : دفتر مرکزی: ایران-تهران-تهران-میدان شیخ بهایی - خیابان خدامی - روبروی مدیریت اکتشافات (شرکت ملی نفت) - پلاک 10 - طبقه اول - واحد یک جنوبی

موبایل : 09120163275, 09120470371, 09120686794, 09120168219

تلفن : 021-86017283, 021-86017285, 021-88062713

فکس : 021-88609719

وب سایت : www.elsapaco.com




شبکه های اجتماعی

ارتباط با ما

موبایل : 09120163275, 09120470371, 09120686794, 09120168219

تلفن : 021-86017283, 021-86017285, 021-88062713

فکس : 021-88609719

تلفکس : -

وب سایت : www.elsapaco.com